Onderhoud

Wanneer u uw auto niet op tijd laat controleren is de kans aanwezig dat uw veiligheid in gevaar komt. Er zijn namelijk onderdelen, zoals bijvoorbeeld het remsysteem, die aan slijtage onderhevig zijn. Wanneer uw remblokken bijvoorbeeld volledig versleten zijn, zal het remsysteem niet meer functioneren. Daarom raden we u aan om de auto minimaal eens per jaar te laten onderhouden en dat bepaalde onderdelen worden gecontroleerd. Verder willen we u adviseren om regelmatig het oliepeil van uw auto te (laten) controleren. Dit kan slijtage aan onderdelen voorkomen.

Onderhoudsbeurt Auto Rens

Lichte bedrijfswagens (tot 3500kg)
Voor het onderhoud aan lichte bedrijfswagens kunt u ook bij ons terecht. Wij snappen dat uw bedrijfswagen voor uw onderneming vitaal is en goed onderhoud is daarom erg belangrijk. Bij Auto Rens zorgen we ervoor dat uw bedrijfswagen zo snel mogelijk weer de weg op kan.

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Plan dan online een afspraak bij ons in. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak inplannen via 0165 – 544 660. Zo kunt u weer vele veilige kilometers vooruit!

Bedrijfswagen onderhoud Auto Rens