Bandenservice

Uw autobanden zijn belangrijker dan u denkt. Uw banden zijn namelijk het enige contact tussen uw auto en het wegdek. Het is daarom aan te raden om uw autobanden regelmatig te laten controleren. Hiervoor bent u te allen tijde welkom in onze werkplaats. Wij kunnen de bandenspanning en het profiel controleren en de staat van de banden beoordelen.

Bandenwissel Auto Rens

Bandenwissel
Veilig op weg betekent ook het tijdig wisselen van zomer- naar winterbanden (en vice versa). Winterbanden hebben een grover profiel, waardoor ze meer grip hebben op gladde wegen. Als de temperaturen richting vriespunt gaan, zijn winterbanden een echte aanrader. Zomerbanden zijn juist zeer geschikt voor wat drogere tijden. Warmere temperaturen stellen namelijk andere eisen.

Is het weer tijd voor uw bandenwissel? Plan dan direct online een afspraak in voor uw bandenwissel. Beschikt u over winter- en zomerbanden? Laat de banden die uit het seizoen zijn dan bij ons opslaan. Zo bent u ervan verzekerd dat ze veilig en droog staan. Bij aankoop van een nieuwe set winterbanden is de opslag het eerste jaar gratis.

Balanceren
Merkt u dat uw stuur of stoel trilt tijdens het rijden? Dan is de kans groot dat de banden van uw auto gebalanceerd moeten worden. Hierbij wordt het gewicht van de auto weer gelijkmatig over de banden verdeeld en zijn de trillingen verleden tijd.

Balanceren Auto Rens