Modellen

Deze Peugeot 108 is een zeer complete 5-deurs auto die geleverd wordt met onder andere handbediende airconditioning & mistlampen voor. Wij vinden het belangrijk dat we een zo compleet mogelijke auto leveren tegen een attractieve prijs.

Deze Peugeot 208 is een zeer complete 5-deurs auto die geleverd wordt met onder andere airconditioning en een navigatiesysteem. Wij vinden het belangrijk dat we een zo compleet mogelijke auto leveren tegen een attractieve prijs.

Deze Peugeot 3008 kunt u zelf de metallic lak bepalen en deze zeer complete auto wordt onder andere afgeleverd met connect navigatie met DAB+. Wij vinden het belangrijk een zo compleet mogelijke auto te bieden tegen een attractieve prijs.

Deze Citroen C1 is een complete 5-deurs auto met een sterke persoonlijkheid, optimistische stijl en dynamische lijnen. Hij onder andere voorzien van een handbediende airconditioning & Bluetooth® handsfree en streaming audio. Kortom, een complete auto tegen een attractieve prijs.

Deze Citroen C3 is een zeer complete 5-deurs auto met een unieke vorm. Hij wordt geleverd met een automatische airconditioning en navigatiesysteem. Wij vinden het belangrijk dat we een zo compleet mogelijke auto leveren tegen een attractieve prijs.

CITROËN C3 AIRCROSS

Deze Citroen C3 Aircross SUV is een stoere auto met een origineel en fris ontwerp. Hij is voorzien van metallic lak, automatische airconditioning en een navigatiesysteem met DAB+ radio. Wij vinden het belangrijk een zo compleet mogelijke auto te bieden tegen een attractieve prijs.